Tervetuloa!

Edelweiss on virtuaalinen puoliverisiittola, joka on perustettu syyskuussa vuonna 2017. Tallimme kasvatusrotuina ovat saksalaiset puoliveriset: hannover ja holstein, joita jalostamme este- ja kouluratsastuskentille. Jokainen hevosemme kilpailee painotuslajissaan, kiertää näyttelyitä ja tähtää näin ollen kantakirjaus- ja laatuarvostelupalkintoihin. Kasvatusperiaatteistamme voit lukea lisää Kasvatus -sivulta.

Tallimme sijaitsee Saksassa, Hampurin satamakaupungissa, josta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Euroopan. Viileä ja leuto meri-ilmasto mahdollistaa hyvät treenauskelit ympäri vuoden, mutta mikäli huono sää sattuu yllättämään, löytyy meillä ratsastuskenttien lisäksi yksi suuri maneesi. Hevoset asustavat kahdessa eri tallissa, tammat ja orit omissaan. Oreille on varattuna 30 karsinapaikkaa ja tammoille 10 sekä kuusi varsomiskarsinaa. Talleista löytyy kaiken maailman uutuudet ja ylellisyydet, niin hoitamista, ruokkimista kuin varusteidenkin säilytystä varten - esimerkiksi solarium, joka on paljon käytössä. Pihalta löytyy nurmipohjaisen ja hiekkapohjaisten kenttien, sekä yläkerrallisen maneesin lisäksi pyörömaneesi juoksutusta varten. Hevoset tarhaavat päivittäin yksin tai pienissä porukoissa ystävyyssuhteiden mukaan. Kesäisin hevoset viettävät pari viikkoa kesälomaa vuorotellen, jolloin ne pääsevät laitumelle.

Päivitetty viimeksi 03/18

20.03.2018 - Sivujen siirto uuteen osoitteeseen on hyvässä vauhdissa. Kaikilla hevosilla ei kuitenkaan ole vielä uusia toimivia sivuja.

" Das größte Glück der Erde, liegt auf dem Rücken der Pferde. "