Tervetuloa Ketolaan!

Ketola sai alkunsa vuonna 2014, kun ravureiden joukkoon saapui ensimmäinen ratsusuomenhevonen. Fiktiosta ostettiin Perla-niminen tamma, joka myöhemmin synnytti tallin ensimmäisen kasvatin. Jemiina innostui varsan myötä entistä enemmän ratsuista ja niinpä tallin pihaan rakennettiin ratsastuskenttä. Pikkuhiljaa suomenhevosia alkoi tupsahdella ovista ja ikkunoista muutamalla shetlanninponilla höystettynä ja lopputulemana oli täysin uudistettu 30 paikkainen talli, valaistu kenttä sekä maneesi. Seuraavat kasvatit syntyivät vuonna 2015 ja siitä eteenpäin niitä on syntynyt hiljakseen.

Ketola sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Kangasmaalle perustettu tallialue on kuivaa, mutta kaunista harvoine mäntymetsineen sekä puolukka- ja mustikka-alueineen. Pihasta löytyy 30 paikkainen päätalli, sekä 10 karsinalla varustettu pienempi rakennus. Eläkkeellä olevat hevosemme käyskentelevät ympäri vuoden 5 paikkaisessa pihatossa. Treenaamaan pääsee laajalla kentällä tai maneesissa ja mikäli maastoon tekee mieli, on tallin ympärillä runsaasti tasaista kangasmetsää sekä hiekkateitä. Talli on perustettu vuonna 2014, mutta toimintamme on vakiintunut vasta viime vuosina. Tallissamme asustaa lähinnä kouluratsastuspainotteisia suomenhevosia, mutta myös muutamia yleispainotteisia suomalaisia sekä koulu- ja valjakkopainotteisia shetlanninponeja. Järjestämme aktiivisesti kouluratsastuskilpailuja sekä valmennuksia ja kasvatamme laadukkaita ratsusuomenhevosia.

terveisin,     Jemiina VRL-07412       psst. Piditkö? Äänestä meitä tallilistalla!

Päivitykset

24.05.2018
Nyt löytyy jokaiselta hevoselta toimivat sivut ja samalla huomasinkin, että hevosmäärä on oikein räjähtänyt käsiin. Uusin asukkaamme on Hukanhelmestä komea lohikäärmeorini Hukanhelmen Myrskykiitäjä. Vanhimmat tammamme Fiktion Perla ja Puuteri kävivät nappaamassa kouluratsastusjaoksen laatuarvostelusta KRj-I ja KRJ-II palkinnot. He käyvät vielä kokeilemassa onneaan rotulaatuarvostelussa, jonka jälkeen he pääsevät nauttimaan vihreämmistä laitumista. ♥

04.05.2018
Ihanaa ja aurinkoista kevättä! Talliin muutti uusi pitkäsukuinen asukas, ori Huvin Hattivatti - toivotetaan hänet tervetulleeksi. Allekirjoittanut pitänyt pientä pakkolomaa virtuaalihommista, mutta palailee nyt takaisin hommiin. Ensimmäisenä kirjoitetaan luonteet joka iikalle ja sitten järkätään jotain kivaa toimintaa :)

25.01.2018
Uusia asukkaita: tuontisukuinen tamma Vellamolla, 3-polvinen tamma Villahaan Selmiina, 2-polvinen ori Tuiskulan Ikihartsi sekä 4-polvinen ori Runon Kullervo. Sivut ovat muuttaneet hostiin osoitteeseen jemiinan.kolkko.net/k.

02.01.2018
Hyvää uutta vuotta! Talliin on muuttanut uusia hevosia: Ketolan kasvatit Kultaenne ja Purritar sekä Moon Korona, Mutalan Rosokuu ja tuontisukuinen Mavonsilimä. Riekontorpan Rubiini ja Kepposenkehrääjä kävivät hakemassa KTK-II palkinnot joulukuun tilaisuudesta.

06.12.2017
Suomi 100v & suomenhevonen 110v! Hyvää itsenäisyyspäivää!

14.10.2017
Pahoittelen edelleen jatkuvaa ulkoasunvaihdosta sekä joidenkin sivujen toimimattomuutta! Yritän saada sivut kondikseen ensi viikon aikana ja sitten olisikin tiedossa taas tapahtumia. Pysykäähän kuulolla!

20.09.2017
Kaunon Moniuni sai VIR MVA Ch arvonimen! Sivuilla ulkoasunvaihdos kesken!

16.09.2017
Talli täynnä varsoja: orit Kepposenkehrääjä - saapui meille Susirajasta, sekä Riekontorpan Rubiini - nimensä mukaan Riekontorpasta, ja tamma Ketolan Rietaslikka, joka syntyi täällä meillä. Lisäksi odotamme Lissun varsaa syntyväksi lähiaikoina.

11.09.2017
Tammat Vähäpellon Vispikerma, Sadan Kultamiina ja Ketolan Sokeriheinä kävivät nappaamassa itselleen Suomi 100v ja Suomenhevonen 110v -juhlavuoden kunniaksi järjestetystä erikoiskantakirjaustilaisuudesta palkinnot.

14.08.2017
Kaunon Moniuni, Kuuralehdon Flynn Rider sekä Moon Pommitar kävivät hakemassa elokuun kantakirjaustilaisuudesta palkinnot. Moniuni palkittiin hienosti KTK-I ja muut KTK-III. Hienoja hevosia minulla :).

04.07.2017
Viehättävän Nestori sekä HH's Tallaaja kantakirjattiin palkinnolla III ja Kadotettu Tosimies palkinnolla II heinäkuun suomenhevosten kantakirjaustilaisuudessa.

22.06.2017
Avajaisviikonloppu on vaihtunut avajaisviikoksi! Hyväksyntää odottaa vielä estekisat, jonka jälkeen teen Keskustaan esittelytopaa. Viehättävän Nestori, HH's Tallaaja sekä Kadotettu Tosimies ilmoitettu heinäkuun KTK.hon.

Hukanhelmen Suomenratsut :: Jäniskorventie 13 :: Kaunovaara ::
Raatteen Suomenhevoset :: Rajaton :: Runoratsut